enelinsvardag.blogg.se

Elin 25 år gammal. Bor med min sambo och våra 2 barn 2,5 år och snart 1. Bor i en villa i Torslanda. Handlar om vardagen och om allt annat som händer.

Längesedan

Publicerad 2014-02-22 09:22:05 i Allmänt,

Oj oj oj ! 
Ja här har det hänt grejer! Nu är han här Melvin vår fina lilla pojke föddes den 12 feb 3 dagar innan beräknad förlossning. 
Det fungerar bra här hemma över förväntan.😃 

Skall försöka skriva snart igen. Men här kommer fl berättelsen och bilder på livet nu.
Min förlossning
Vaknade tisdag morgon av att det rann. Men det var väldigt slemmigt, så tänkte slemproppen. 

Sedan vid 11:30 rann det till igen, och då började det komma lite då och då. Var mer som vatten då. Så ringde till förlossningen, skulle på vattenkontroll på antenatal på östra. Kom dit vid 14:00 tiden. Hon kunde inte konstatera vattenavgång. Så fick åka hem med en tjock binda och gå runt med den några timmar. 

Räckte med att gå utanför rummet så rann det igen. Men vi åkte hem , gick runt och det rann. Kl 18 ringde jag till kordinatorn igen. Hon sa att jag skall in till förlossningen och ta ctg. 

Kl 19 kommer vi till Mölndal där de konstaterar vattenavgång. De skall sätta ctg men de hittar inte hjärtljuden med apparaten. De hör dem tydligt med tratten iaf. Så efter 20 min får de tillslut in och känna. 2 cm öppen och 2 cm kvar av tappen. De får sätta en skalpelektrod för att registrera hans Hjärtljud. 

Därför blev jag inskriven med en gång. 
Gick segt att få igång värkarna så fick en sovdos vid 00 så att jag fick sova. Vaknade vid 02:30 då började det göra mer ont. Kl 3:50 var jag inne i aktiv fas 4 cm öppen 










I kl: 6:00 vart jag öppen 6 cm och började kräkas som bara den. Antagligen var han vid spinae då. 45 min senare fick jag de
Riktiga krystvärkarna och fick äntligen krysta Och 6:58 var han ute. 

Så denna gång gick det på 3 timmar från 4 cm förra gången tog det 6 timmar. Så en halvering av tiden iaf 😄 



Om

Min profilbild

Elin 25 år gammal. Bor med min sambo och våra 2 barn 2,5 år och snart 1. Bor i en villa i Torslanda. Handlar om vardagen och om allt annat som händer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela